Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران، در آخرین اظهارات خود راجع به دلایل ناکامی ملی‌پوشان در رقابت‌های کاپ آسیا ۲۰۲۲ صحبت کرد.

سعید ارمغانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره عملکرد تیم ملی بسکتبال ایران در مسابقات کاپ آسیا ۲۰۲۲ اندونزی توضیح داد: واقعیت این است که به شخصه روال تیم را رو به رشد می‌دیدم. ما یک ماه تا یک ماه و نیم است با تیم کار می‌کنیم و روال مثبتی داشتیم که یک بسکتبال تهاجمی مخصوصا در دفاع را کار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با داده‌هایی که داشتیم در انجام این امر نیز موفق بودیم. حدودا ۶ بازی رسمی است که بنده در خدمت تیم ملی هستم و در این مدت چهار بازی ما خیلی‌ خوب بود و در دو بازی عملکرد تیم ایران آنگونه که باید نبود.

* یخچالی با درد بازی کرد
او در واکنش به این موضوع که به نظر می‌رسید روند رو به رشد تیم‌ ملی در بازی با اردن متوقف شد، توضیح داد: به نظرم ایران به عنوان یک تیم در حال رشد روال طبیعی دارد و مسیر خوبی را طی می‌کند اما باید بدانیم در یک تورنمنت برای همه تیم‌ها امکان دارد اتفاق بازی با اردن رخ بدهد و یک روزی به هر دلیلی یک تیم نتیجه نگیرد. من قصد ندارم خودم را توجیه کنم چون نیاز به این کار ندارم، باید قبول کنیم که دلایلی مختلفی برای عدم نتیجه گیری مقابل اردن وجود داشت که یکی از این اتفاقات، پیچ خوردگی مچ پای بهنام یخچالی بود. قبل از بازی با اردن بهنام یخچالی مچ پایش پیچیده بود و دکتر صادقی با زحمت شبانه روزی که کشیدند، نهایتا بهنام را با قرص ضد درد به این بازی رساندند که قطعا تاثیرگذار بود.

فشار زیاد در کوارتر سوم باعث شد که در کواتر چهارم از نظر بدنی کم آوردیم و نشد اختلاف ایجاد شده را حفظ کنیم و بازی از دست ما خارج شد.

* شروع خوبی برابر اردن نداشتیم
سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران، درباره شروع ضعیف ایران مقابل اردن نیز گفت: اول بازی می‌خواستیم با نوع دفاعی که داشتیم بازیکن آمریکایی اردن یعنی «تاکر» را از بازی خارج کنیم که متاسفانه در این امر موفق نبودیم‌ و آن‌ها چند حمله خوب داشتند. این موضوعات به نظرم توجیه باخت نیست و نمی‌گویم به این دلایل باختیم، باید شجاعت داشته و شکست را قبول کنیم چون باخت هم جزوی از بسکتبال است. به هر حال همین مشکل مصدومیت بهنام یخچالی و بازی استثنایی اردن مقابل چین تایپه که آن‌ها را از لحاظ روحی خیلی بالا برده بود، به همراه سایر موارد دیگر همگی دست به دست هم دادند تا نتیجه را واگذار کنیم.

* کوارتر چهارم، بدنی کم آوردیم
ارمغانی در واکنش به این موضوع که تیم ملی ایران مقابل اردن تنها در یک کوارتر خوب بازی‌ کرد، توضیح داد: در هر بازی اتفاقات درون زمین شرایط تیم‌ها را از یکدیگر مجزا می‌کند. در بازی با قزاقستان روال کار از اول تا آخر دست ما بود و در بازی با ژاپن هم همینطور، اما مقابل اردن از همان نیمه اول کار را سخت شروع کردیم. به عنوان مثال در بازی با ژاپن بازیکنان ما از همان ابتدا خوب بودند و در دفاع خوب کردند و چند گل خوب هم زدند که تیم ما را از نظر روحی و اعتماد به نفس بالا برد، در سمت مقابل اما ژاپن توپ‌هایی را از دست داد که روال بازی به سود تیم ما برگشت.

سرمربی تیم ملی تصریح کرد: در بازی با اردن اما این اتفاق خوب نیفتاد و اردنی‌ها در ابتدای بازی چند حمله خوب به سبد ما داشتند و توپ‌های ما هم گل نشد که تیم را تحت فشار گذاشت. بازیکنان ایران در پریود سوم از جان مایه گذاشتند و در زمین همه انرژی خود را صرف کردند تا ضمن جبران اختلاف از حریف پیش بیافتند. شاید همین فشار زیاد در کوارتر سوم باعث شد که در کواتر چهارم از نظر بدنی کم آوردیم و نشد اختلاف ایجاد شده را حفظ کنیم و بازی از دست ما خارج شد.

مسئولان سوریه به جای بردن ما به فرودگاه، ما را به ترمینال اتوبوس برده و تیم ایران را با اتوبوس از حلب عازم دمشق کردند. پس از ۵ - ۶ ساعت طی کردن یک مسیر عجیب و عریب ما به دمشق رسیدیم!

* روند تیم ملی رو به رشد است
او با بیان اینکه گاهی اوقات روند تیم در یک بازی خوب نیست، توضیح داد: در یک تورنمنت به دلیل اینکه بازی‌ها مداوم هستند، امکان دارد یک تیم در یک مسابقه آنطور که باید در زمین خوب نباشد و ریتم بازی را از دست بدهد. اگر همه این موارد را کنار هم قرار دهیم یک توضیح کوچک درباره باخت تیم ملی است، اما واقعا نمی‌خواهم موضوع را لوث کنم و پشت این موارد پنهان شوم. واقعیت‌هایی بود که اتفاق افتاد و بازیکنان تیم ملی همه تلاش خود را کردند تا یک تصویر خوب از بسکتبال ایران در آسیا نشان دهند. به طور کلی اما شخصا روند تیم ملی را رو به رشد می‌بینم.

* کم‌تر از دو ماه با تیم کار کرده‌ایم
ارمغانی درباره مدت زمان کم آماده سازی تیم ملی برای مسابقات انتخابی جام جهانی و کاپ آسیا، توضیح داد: ما در کل یک ماه تمرین کردیم و عازم صربستان شدیم. از صربستان هم به مسابقات انتخابی رفتیم و بعد از آن هم به کاپ آسیا عازم شدیم. تا آن تاریخ ۳۰ تمرین داشتیم که مدارک آن‌ها هست. بعد از آن هم با یک شرایط سخت عازم قزاقستان و سوریه شدیم، در حالی که فدراسیون همه تلاشش را کرد تا با بهترین شرایط عازم مسابقات و سوریه شویم.

او افزود: پس از مسابقه با سوریه هم که تصمیم داشتیم به ایران بیایم، با مشکلاتی که مقامات سوریه ایجاد کردند با یک شرایط سخت به کشور بازگشتیم. در حقیقت برای مسابقات اندونزی، تمرینات ما به دلیل بعد مصافت کم شد. با این وجود اما من باز هم روال کلی تیم ملی در این تقریبا دو ماه را که با بازیکنان کار کرده‌ایم رو به رشد می‌بینم. هنوز دو ماه نیست با تیم ملی کار می‌کنم و این مدت را زمان کمی می‌دانم، ولی با این وجود پیشرفت در تیم ملی محسوس است.

* سوری‌ها ما را با اتوبوس از حلب به دمشق فرستادند!
«ارمغانی درباره مشکلاتی که مقامات سوریه ایجاد کرده‌اند نیز توضیح داد: وقتی که قرار بود از قزاقستان به تهران، سپس به دمشق و از آن‌جا هم با یک پرواز به حلب برویم، فدراسیون برای ما پرواز چارتر گرفت. اما در مسیر بازگشت مشکلاتی زیادی توسط مسئولان سوریه برای ما ایجاد شد. در مسیر برگشت نیز قرار بود با همان هواپیمای کوچکی که ما را از دمشق به حلب برده بودند، از حلب به دمشق برگشته و سپس به سمت تهران پرواز کرده و به ایران برگردیم، اما بنا به دلایلی که دقیقا نمیدانم چه بود پرواز حلب به دمشق ما کنسل شد و به ما چیزی نگفتند. صبح روز بعد بازی با سوریه همه سوار اتوبوس شدیم که به فرودگاه برویم و با هواپیما عازم دمشق شویم که به جای بردن ما به فرودگاه، ما را به ترمینال اتوبوس برده و تیم ایران را با اتوبوس عازم دمشق کردند. پس از ۵ - ۶ ساعت طی کردن مسیر عجیب ما به دمشق رسیدیم. البته در سفارت ایران کاری کردند که پرواز ما از دمشق به تهران را دو ساعت عقب بیندازند تا ما به پرواز برسیم. شرایط سختی بود. در حقیقت باید قبول کنیم که همه چیز روی عملکرد دراز مدت تیم تاثیر می‌گذارد.»

* بجز بازی اردن، دفاع خوبی داشتیم
سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران، درباره باخت به قزاقستان در کاپ آسیا نیز توضیح داد: از نظر من این باخت هم به همان شرایط و سفر طولانی ما برمی‌گردد که از لحاظ آمادگی فیزیکی روی ما تاثیرگذار بود و فشار سفر نگذاشت آنطور که باید آماده بازی شویم. باید این را هم بدانیم که قزاق‌ها در آن دیدار خیلی خوب بودند و ما هم خوب شروع‌ کردیم، ولی بعد از کوارتر اول اتفاقاتی افتاد که تیم ما آن شرایط خود را از دست داد. به عنوان مثال شوت‌های ما گل نشد و باعث شد بازی را به قزاقستان ببازیم. البته آنجا هم دفاع خوبی داشتیم و این اتفاق در کاپ آسیا هم افتاد. بجز بازی آخر مقابل اردن دفاع تیم ملی خوب بود و متاسفانه در کوارتر آخر بازی با اردن، به دلیل فشار زیاد کوارتر سوم از نظر بدنی کم آوردیم.

من می‌خواستم حدادی را در ۱۶ سالگی به تیم بزرگسالان ببرم که مربی او از من خواست یک دوره دیرتر حامد را به تیم بزرگسال ببرم. 

* بازیکنان ایران با انگیزه بودند
او در پاسخ به این سوال که آیا نبود انگیزه در بازی با اردن را قبول دارد؟ اظهار کرد: بازیکنان خیلی جدی می‌خواستند بازی را ببریم و اینطور نبود که فکر کنیم وارد زمین شده و برنده خارج می‌شویم. همه اعتقاد داشتند بازی بسیار سختی است و باید تمرکز داشته باشیم، من ندیدم که انگیزه نباشد. خیلی اتفاقات در زمین رخ می‌دهد که حتی بازیکنان و کادرفنی هم نمی‌تواند جلوی آن را بگیرد. روال شروع ما خوب نبود و دلیل این اتفاق هم روند تیمی اردن و بازی بود. 

* قرارداد ما با «یوانوویچ» تا پنجره سوم بود
ارمغانی درباره قطع همکاری با دستیار صربستانی خود «یوانوویچ» نیز گفت: از اول قرارداد ما این بود که تا پایان پنجره سوم با ما باشد چون سرمربی یکی از تیم‌های اسلوواکی هستند و در کنار آن هم کمپ دارند که سال‌ها است روی ان کار می‌کنند. باید بر می‌گشت و از روز اول که آمد قرار ما این بود که تا پایان پنجره سوم باشند. برای آینده قرار بود جهت ادامه همکاری تصمیم گیری کنیم که به نظر می‌رسد با وجود شرایط خاص، این امر شدنی نیست.

* می‌خواهیم جوانان را به تیم ملی تزریق کنیم
سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران، درباره برنامه‌های آینده نیز گفت: ما همچنان نمی‌توانیم برنامه طولانی مدت آنچنانی داشته باشیم چون تیم دیروز سحر رسید و بعد از یک استراحت دو هفته‌ای کار تیم ملی را شروع می‌کنیم. اما قبلا هم گفته‌ام که یکی از اهداف ما در تیم ملی این است که قصد داریم یکسری جوان را به تیم بزرگسالان تزریق کنیم و در همین راستا تیم «ایران نوین» را آماده می‌کنیم تا جوانان ما در شرایط مسابقه باشند. به احتمال ۹۹ درصد ما ۷ یا ۸ روز دیگر اردوی خود را با این تیم شروع می‌کنیم تا با تیم بزرگسالان در اردو باشند. قبل از بازی با ژاپن در تهران (پنجره چهارم انتخابی جام جهانی) حدودا ۱۹ روز وقت داریم تا با تیم‌ کار کنیم که زمان زیادی نیست، اما می‌توانیم کارهای تکمیلی را برای تیم بزرگسالان انجام دهیم.

او ادامه داد: با تیم نوین هم کار می‌کنیم و احتمالا قبل از پنجره چهارم برای دو بازی تدارکاتی عازم ژاپن شود که یک موقعیت خوب برای محک زدن جوانان است تا ببینیم چگونه می‌توانند خودشان را نشان دهند. بعد از آن به پنجره چهارم می‌رویم و باید برای بازی با استرالیا آماده شویم. همه این‌ موارد برنامه‌هایی است که داریم و در مجموع حدودا ۲۵ روز با تیم نوین و ۱۹ روز با تیم بزرگسالان کار می‌کنیم.

* ایجاد نسل جدید زمان می‌خواهد
ارمغانی درباره برنامه‌های خود برای جوان سازی و ایجاد نسل جدید تیم ملی بزرگسالان نیز گفت: همینطور که قبلا هم به شما گفتم قبل از آمدن من به ایران یکی از مطالبی که روی آن تاکید شد، این بود که ما بیاییم و یک خون جدیدی را در رگ‌های بسکتبال ایران تزریق کنیم. من فکر می‌کنم با همکاری تنگاتنگ این دو تیم «ایران نوین و تیم بزرگسالان» این اتفاق شدنی است. ما حتما از این جوانان را استفاده می‌کنیم، ولی چیزی که باید بدانیم این است که به زمان نیاز داریم و باید پله پله پیش برویم. اگر جوانسازی یک تیم ۱۰۰ پله باشد، ما تنها تا الان یک پله بالا رفته‌ایم. همین نسل طلایی وقتی که بنده سال ۲۰۰۰ سرمربی تیم بودم کار را شروع کرد من یکسری جوان را به کویت بردم. اینطور نبود که صمد، مهدی و حامد حدادی که ۱۶ سال داشت یکباره ستاره شوند. حتی من می‌خواستم حدادی را در ۱۶ سالگی به تیم بزرگسالان ببرم که مربی او از من خواست یک دوره دیرتر حامد را به تیم بزرگسال ببرم. 

او تاکید کرد: صمد نیکخواه و مهدی کامرانی هم در تورنمنت اول خود ستاره نشدند، آن‌ها هم زمان می‌خواستند و سه چهار سال روی آن‌ها وقت گذاشتیم تا ستاره شدند. مربیان خارجی با این بازیکنان استثنایی کار کردند تا تیم ملی ایران آماده شود. اولین قهرمانی تیم ملی ایران در ۲۰۰۷ بود و از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۷ روی این‌ جوانان کار شد تا این بازیکنان آقای آسیا شوند و یک مدت ۷ - ۱۰ ساله در بسکتبال قاره کهن حکومت کنند. اکنون نیز این جوانسازی تیم ملی باید به تدریج انجام شود و به زمان و کار مداوم نیاز داریم. البته تاکید می‌کنم که اگر سال‌ها هم تمرین کنیم، تا زمانی که جوانان ما میدان بین‌المللی نبینند نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود. تا وقتی در مسابقات بین‌المللی نباشیم و بازیکنان مجبور نباشند که استعدادهای خود را شکوفا کنند، نتیجه‌ای نمی‌گیریم. از الان شروع کرده‌ایم و باید زمان بدهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سعید ارمغانی سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران بدنی کم آوردیم تیم بزرگسالان بازی با اردن مقابل اردن رو به رشد روند تیم کاپ آسیا نیز گفت یک تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۸۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوری: دلیل قطع همکاری با دمیر محرمانه است/زمان معرفی سرمربی جدید

جواد داوری رییس فدراسیون بسکتبال در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد خروجی دو نشست اخیر کمیته فنی که تا به امروز منجر به منتفی شدن ادامه همکاری با «هاکان دمیر» و همچنین انتخاب دو مربی ایرانی و دو مربی خارجی از ایتالیا و اسلوونی برای هدایت تیم ملی شده است، توضیح داد.

وی تاکید دارد که انتخاب هر یک از گزینه های داخلی یا خارجی برای تیم ملی بسکتبال همزمان معایب و مزایایی دارد که با در نظر گرفتن دو فاکتور کوتاه مدت و بلندمدت برنامه های فدراسیون در انتخاب سرمربی جدید، قابل بحث و بررسی و تعیین کننده هستند. او با تاکید بر اینکه در این مرحله از بررسی ها مسائل مالی بعد از مسائل فنی مهم و تعیین کننده است، گفت که احتمالا تا نیمه خرداد در مورد سرمربی جدید تیم ملی بسکتبال جمع بندی نهایی حاصل می شود.

خارجی یا داخلی بودن سرمربی همزمان معایب و مزایایی دارد

رییس فدراسیون بسکتبال با یاداوری اینکه برای انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بسکتبال همزمان ۹ مربی داخلی و خارجی گزینه بودند، خاطرنشان کرد: هر دو گزینه یعنی داخلی یا خارجی بودن سرمربی جدید، معایب و مزایایی را توامان دارند. فعلا مساله مهم در جلسات کمیته فنی همین موضوع است و اینکه مزایای کدام گزینه برای تیم ملی در شرایط فعلی و با توجه به اولویت هایی که داریم، بیشتر است. مربی داخلی یا خارجی.

برای انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بسکتبال ۴ مربی ازایران (دو مربی)، ایتالیا و اسلوونی کاندید شده اند

فاکتور تاثیرگذاری خیلی مهم است

وی ادامه داد: به طور کلی مربی داخلی نسبت به مربی خارجی شناخت بیشتری از بازیکنان و بسکتبال ایران دارد اما فاکتور تاثیرگذاری در انتخاب گزینه نهایی برای مان خیلی مهم است. همین هاست که باعث شده به قطعیتی در مورد داخلی یا خارجی بودن مربی نرسیم و فعلا ۴ گزینه را نهایی کنیم.

توجه به برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت

رییس فدراسیون بسکتبال با اشاره به برنامه های این فدراسیون که لحاظ کردن آنها درانتخاب سرمربی می تواند تعیین کننده باشد، خاطرنشان کرد: در انتخاب سرمربی دو فاکتور کوتاه مدت و بلند مدت برنامه ها را در نظر داریم. سال جاری دیدارهای باقی مانده در دو پنجره انتخابی کاپ آسیا را داریم و سال ۲۰۲۵ هم باید در خودِ کاپ آسیا شرکت کنیم ضمن اینکه از پنجره های انتخابی جام جهانی نباید غافل شویم. قطعا برد و دستیابی به آن در هر یک از این رقابت ها برای‌مان اهمیت دارد و به آن نیاز داریم.

نیازمند تیم «ب» برای ۵ سال آینده بسکتبال ملی

داوری تصریح کرد: درعین حال نباید از ۵ سال بعد و شرایط بسکتبال و تیم ملی در آن زمان غافل شد. این موضوع مستلزم آن است که یک تیم «ب» با بازیکنانی در حدود سنی و شرایط تیم ملی داشته باشیم. تیم ملی نباید محدود به یازده دوازده بازیکن باشد باید ۳۰ - ۲۵ بازیکن داشته باشیم که مدام در رقابت با هم برای تیم ملی باشند. این موضوع نیازمند داشتن تیم «ب» در کنار تیم ملی است. اینگونه می توان یک پشتوانه برای ۵ سال آینده تیم ملی داشت.

لزوم توجه به تیم های ایران نوین و پایه

وی در این رابطه خاطرنشان کرد: امسال نه اما حداقل از سال دیگر باید تیم «ب» اینچنینی را داشته باشیم. برای تشکیل این تیم و پشتوانه سازی برای آن باید تیم «ایران نوین» را آماده در اختیار داشته باشیم و برای این تیم هم باید به تیم های پایه بهای زیادی داد و در این رده فعالیت داشت. همین الان فدراسیون روی برنامه استعدادیابی و استعداد پروری تا رده ۲۰۱ - ۲۰ سال متمرکز شده است که با استقبال بالای خانواده و پای کار آمدن آنها همراه بوده است.

قهرمان نه اما می توانیم جزو ۴ تیم برتر آسیا شویم

رییس فدراسیون بسکتبال با تاکید بر اینکه تشکیل و رسیدگی به تیم های پایه، ایران نوین و «ب» در قالب برنامه بلند مدت میسر می شود، گفت: نمی گویم با اجرای این برنامه ها قهرمان آسیا می شویم اما می توانیم دوباره جزو چهار تیم برتر قاره آسیا شویم و در این سطح با حریفان رقابت داشته باشیم.

جواد داوری می گوید با اجرای درست و به موقع برنامه ها می توان جزو چهار تیم برتر آسیا شد اما باید قهرمانی در آسیا را فراموش کرد

قهرمانی بسکتبال در آسیا را فراموش کنیم

داوری در این زمینه به قهرمانی سال های تیم ملی بسکتبال در آسیا که با نسل طلایی به دست آمد، اشاره کرد وگفت: فراموش کنیم که بسکتبال ایران زمانی قهرمان آسیا بوده است. امروز نمایندگان استرالیا و اقیانوسیه هم به تیم های شرکت کننده در قاره آسیا اضافه شده اند و با حضور اینها قهرمانی واقعا سخت تر از قبل شده است. به خصوص که پیش از این تمرکز روی تیم های پایه کم بوده و همین مسئله دلیل عمده بخشی از مشکلات امروز در رده ملی شده است.

باید بیشتر از همیشه تلاش می شد

وی تاکید کرد: برای رقابت با سایر تیم ها غیر از نمایندگان استرالیا و اقیانوسیه باید بیشتر از همیشه و قبل تلاش می کردیم، باید در تیم های پایه بیشتر کار می شد و پشتوانه سازی لازم انجام می شد تا امروز برای این رقابت مشکلی نداشته باشیم. همه اینها در انتخاب سرمربی تعیین کننده است.

دلیل عدم ادامه همکاری با دمیر محرمانه است

رییس فدراسیون بسکتبال در ادامه در مورد «هاکان دمیر» و آنچه منجر به عدم تمدید قرارداد با این مربی ترکیه ای شد، گفت: اعضای کمیته فنی به این جمع بندی رسیدند، آنچه منجر به این تصمیم گیری شد محرمانه است و نمی توان در مورد آن صحبت کرد اما خیلی موارد منجر به این تصمیم شد. باید از اعضای کمیته فنی تشکر کرد که با صراحت همه موارد را مطرح کردند و کمک فکری برای تصمیم گیری شدند.

دمیر از بسکتبال ایران طلبکار است

داوری در عین حال تاکید کرد: قرارداد هاکان دمیر تا پایان ماه مِی ادامه دارد. بعد از آن قراردادش دیگر تمدید نمی شود. این مربی هم هنوز هم طلبی بابت قراردادش دارد که به موقع پرداخت می شود و تسویه حساب کامل را برای اتمام قراردادش خواهیم داشت.

رییس فدراسیون بسکتبال اعتقاد دارد دلایل کنار گذاشتن «دمیر» از راس تیم ملی محرمانه است اما او هنوز قراردادی دارد که تمدید نمی شود

آنچه منجر به کاندیدا شدن مربیان ایتالیایی و اسلوونیایی شد

وی همچنین در مورد انتخابی دو مربی ایتالیایی و اسلوونیایی از میان ۵ گزینه خارجی مطرح برای هدایت تیم ملی و آنچه منجر به این انتخاب شد، گفت: هاکان دمیر یکی از گزینه های خارجی بود که کنار گذاشته شد. از میان چهار گزینه دیگر هم، این دو مربی رزومه متفاوتی داشتند. «رادوان تریفانوویچ» مربی اهل اسلوونی سابقه خیلی خوبی در زمینه مربیگری دارد. «مارکو راموندینو» هم مربی تاثیرگذاری در بسکتبال ایتالیا بوده که مربی تیم زیر ۲۳ سال کشورش هم بوده و است.

مربیانِ کاندیدا متناسب با برنامه های کوتاه و بلندمدت فدراسیون هستند

رییس فدراسیون بسکتبال در بخشی از این گفت و گو خاطرنشان کرد: فدارسیون بر اساس برنامه های کوتاه مدت و بلند مدتی که دارد باید انتخابی نهایی را داشته باشد. دو مربی ایرانی و دو مربی خارجی که کاندیدای نهایی هدایت تیم ملی شده اند نیز هر یک ویژگی و خصوصیاتی متناسب با این برنامه دارند. یعنی یک مربی ایرانی و یک مربی خارجیِ کاندید برای برنامه کوتاه مدت و دو ایرانی و خارجی دیگر برای برنامه بلند مدت مناسب هستند.

معرفی سرمربی جدید تا نیمه خرداد

داوری در مورد زمان نهاییِ انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بسکتبال گفت: فعلا که درگیر رقابت های لیگ برتر هستیم و به دلیل لزوم پایان مسابقات برای مذاکره با مربیان داخلی، باید فعلا در این زمینه صبر کنیم. مذاکره با مربیان خارجی اما در دستورکار بوده و استارت آن زده شده است. تا نیمه خرداد انتخاب نهایی صورت می گیرد.

مسایل مالی فعلا مهم نیست

رییس فدراسیون بسکتبال در پایان در مورد مسائل مالی و اینکه چقدر در انتخاب نهایی تعیین کننده است، گفت: فعلا ملاک ما برنامه ها و مسائل فنی است و اینکه اول در مورد خارجی یا داخلی بودن مربی به نتیجه برسیم و همزمان موضوع اولویت قراردادن برنامه کوتاه مدت یا بلند مدت و تطابق هر یک از انها با گزینه های موردنظر را مدنظر داشته باشیم. الان بحث مالی مهم نیست.این موضوع بعد از مسائل فنی اهمیت دارد.

کد خبر 6093809 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • دلار بیش از ۵۰ و چند هزار تومان توجیه علمی و اقتصادی ندارد
  • داوری: دلیل قطع همکاری با دمیر محرمانه است/زمان معرفی سرمربی جدید
  • اوسمار انگیزه نورافکن را دو چندان کرد
  • نکونام: به نتایج تیم‌های دیگر کاری نداریم
  • نکونام: به نتایج دیگر تیم ها توجه نمی کنیم/با حضور مالکان جدید به آینده استقلال امیدوار هستم
  • واکنش سرمربی پرسپولیس به استوری جنجالی نورافکن
  • هاشمی: از حرف‌هایم سوء برداشت شد/ با یک فرد مشکل داشتیم
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست